Dansk stafetverdensmester med brækket ben.
Torben Skovlyst har brækket benet, og han får først gipsen af i starten af august. Landstræner Klavs Madsen frygter, at Torben ikke kan løbe flere løb i 1998. Det bliver et hårdt afsavn for de ellers så sejrsvante danske herrer, der senest vandt world-cup-stafetten i Irland sidst i maj.

Men der er også andre af de danske herrer, der har problemer. Træningslejren i Halden, Norge - det mobile Team-Danmark-center, hvor løberne opholder sig de næste par uger er et mindre feltlazaret.

Allan Mogensen er knæskadet og går rundt hjemme i Oslo og kan ikke træne.
Carsten Jørgensen er på TD-centret, men han har alvorlige problemer med sin ene hofte, så hans atletiksatsning er lidt usikker.
Carstens klubkammerat fra Tisvilde Hegn Thomas Jensen har igen problemer med den ene balle - eftervirkninger fra et skistyrt i marts måned, men han er på centret - ligesom Morten Fenger-Grøn, der fik en fibersprængning til EuroMeeting i starten af juni.

Men en forkølet landstræner kunne dog fortælle, at de øvrige herrer, der er på centeret lige nu - Chris Terkelsen og Thomas Hjerrild - er i topform.

Den kommende weekend løbes det store norske 3-dages arrangement O-Festivallen ved Oslo, hvor søndagens stafet er sidste afdeling af den Nordiske StafetLiga (NRL), hvor Tisvilde Hegns herrer ligger hæderligt placeret trods knap så heldige resultater til TioMila og Jukola.

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF