Juniorstafetverdensmesteren Mads Ingvardsen, Team Horsens viste torsdag aften de takter, der i 1995 sikrede ham juniorstafetverdensmesterskabet.
Sammen med flere danske herrelandsholdsløbere er Mads i denne uge i Norge på træningslejr.
Torsdag aften deltog danskerne i en stafettræning i Moss, hvor også flere norske landsholdsløbere deltog. Mads sejrede i fornem stil.

Lørdag-søndag deltager Mads, Carsten Jørgensen,Flemming Jørgensen, Thomas Hjerrild, Thomas Nielsen og flere andre danske stjerner i Lørdagskjappen og SOL-renningen i Norge.

Chris Terkelsen stiller sammen med Carsten Jørgensen og Allan Mogensen til start i 5. Afd. af Park World Tour på fredag iVästerås lidt vest for Stockholm.

Chris Terkelsen stiller sammen med Carsten Jørgensen og Allan Mogensen til start i 5. Afd. af Park World Tour på fredag iVästerås lidt vest for Stockholm.
Chris, der ligger på en samlet 3. Plads, har selvtilliden med sig efter sejren for godt en uge siden i Vårstafetten i Norge.
Carsten Jørgensen må også med sin nye danske rekord på 10.000 meter have selvtilliden i orden.
Allan Mogensen blev syg under den sidste del af PWT-touren til Østen, men han skulle være helt frisk nu.
Første start i herreklassen på fredag er kl.16.00 og sidststartende (Rudolf Ropek) skulle være i mål omkring kl.16.38. Banen er 3 km og går på Djäkneberget i Västerås.
Samlet stilling efter de første 4 afd:
1.\tRudolf Ropek, CZE\t87 point
2.\tKjetil Bjørlo, NOR\t63 point
3.\tChris Terkelsen, DAN\t62 point
4.\tCarsten Jørgensen\t51 point
11.\tAllan Mogensen\t24 point
Hos damerne fører svenske Gunilla Svärd.
Mere om PWT på ny hjemmeside: http://www.pwt.org/
Jeg skulle gerne være der (GSM 2064 3648) - resultaterne bliver sendt til Ritzau.

Årets mest prestigefyldte stafet, TIOMILA løbes på lørdag-søndag lidt syd for Stockholm.

Årets mest prestigefyldte stafet, TIOMILA løbes på lørdag-søndag lidt syd for Stockholm.
Damerne løber lørdag eftermiddag og herrerne starter lørdag aften kl.22.00 med forventet målgang omkring kl.09.00 søndag morgen.
Sidste år var Allan Mogensen med til at give Bäkkelaget den første norske herresejr. I år løber Allan for Farum, der nok må finde sig i at stå lidt i skyggen af Tisvilde Hegn og Pan.
Tisvilde Hegn OK med Carsten Jørgensen på den afgørende 10-tur skal prøve at forsvare sin samlede 3. plads i NRL (den nordiske stafetliga). OK Pan Aarhus ligger på en samlet 11. plads, lige en placering efter sin svenske navneklub fra Kristianstad i Skåne, hvor Thomas Højsgaard Nielsen er sat til at løbe en af de afgørende ture.
Sidste år førte OK Pan efter 2. ture og efter 3. ture var Tisvilde Hegn OK på 2. pladsen efter fornemme præstationer af h.h.v. Jens Knud Maarup, Pan og Thomas Jensen, Tisvilde
Chris Terkelsen, der nu løber for Halden SK er nok den dansker med de største vinderchancer efter at hans hold under vinteren er blevet forstærket med flere stærke norske landsholdsløbere.
Hos damerne ligger Kolding OK bedst i NRL på en 18. plads.
Mere om TioMila på hjemmeside: http://www.dd.sigma.se/tiomila/index.html og NRL på http://ilm425.nlh.no/~lanht/o/div/nrl98.html
Jeg skulle gerne være der (GSM 2064 3648) - resultaterne bliver sendt til Ritzau

Landstræner Klavs Madsen har nu udtaget holdene til World-Cup-løbene i Irland-England d.20-31. maj og til Euro-Meeting i Qudelinburg, GER d. 5-7. Juni.

Landstræner Klavs Madsen har nu udtaget holdene til World-Cup-løbene i Irland-England d.20-31. maj og til Euro-Meeting i Qudelinburg, GER d. 5-7. Juni.
World Cupholdet - 6 herrer og 4 damer:
Carsten Jørgensen og Torben Skovlyst, Tisvilde Hegn, Chris Terkelsen, OK Gorm, Thomas Hjerrild, OK Pan Aarhus, og Thomas Nielsen og Flemming Jørgensen, Farum OK.
Afbud fra Allan Mogensen, Farum OK.
Tine Rasmussen, Farum OK, Maria Høyer, Kolding OK, Yvonne Fjordside, OK Pan Aarhus og Mette Rønning, OK Øst.
Afbud fra Ulrika Ørnhagen-Jørgensen, Merete Bigum og Charlotte Thrane.
Stafetholdene udtages under turen.

EuroMeetingholdet - 8 herrer og 4 damer:
Rene Rokkjær og Morten Fenger-Grøn, OK Pan Aarhus, Troels Nielsen og Martin Hansen, Horsens OK, Jakob Ødum, OK Øst, Thomas Jensen og Jesper David Jensen, Tisvilde Hegn, og Peter Hansen, FIF Hillerød.
Merete Bigum, Farum OK, Charlotte Thrane og Dorthe Skovlyst, OK Øst, og Tina Haarup, HTF.
Stafetholdene udtages også her under turen.

2. afd. af DOF´s stafetliga er netop løbet i Klosteris Hegn ved Helsingør. Løbet var samtidig Sjællandsk mesterskab i stafet.

2. afd. af DOF´s stafetliga er netop løbet i Klosteris Hegn ved Helsingør. Løbet var samtidig Sjællandsk mesterskab i stafet.
Stafetverdensmesteren Torben Skovlyst, der internationalt konkurrerer for IFK Gøteborg stillede for første gang op i stafet for sin nye klub Tisvilde Hegn OK - og dette gjorde ikke de regerende danske mestre svagere ! Farum OK uden Allan Mogensen til start formåede dog at føre efter begge de 2 første stafetture. Sidste års vindere i stafetligaen - OK Pan Aarhus valgte at blive hjemme i Jylland og spare kræfterne til 4. afd. af den nordiske stafetliga, der løbes den 13-14. Juni i Finland.
Resultat Herrer 4 x 9,7 km
1. Tisvilde Hegn OK (Jesper David Jensen, Thomas Jensen, Torben
Skovlyst og Carsten Jørgensen)\t\t\t\t\t\t\t3.03.51
2.\tFarum OK\t\t\t\t\t\t\t\t\t3.09.58
3.\tOK Øst Birkerød\t\t\t\t\t\t\t\t3.16.38
4.\tHorsens OK\t\t\t\t\t\t\t\t\t3.21.17
Samenlagt fører Tisvilde med 100 point foran Farum med 92 og Horsens med 86.
Damer 3 x 6,7 km
1.\tOK Øst Birkerød (Mette Rønning, Helene Hausner og Charlotte Thrane)\t\t2.09.05
2.\tFarum OK\t\t\t\t\t\t\t\t\t2.14.12
3.\tFIF Hillerød\t\t\t\t\t\t\t\t\t2.19.01
4. \tKolding OK\t\t\t\t\t\t\t\t\t2.20.11
Sammenlagt fører Øst og FIF begge med 95 og Faum og Kolding har begge 90 point på 3. pl.

RSS Nyheder

feed-image RSS

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF