Annette Sperling, Kolding, har gjort mig opmærksom på, at der den 2. december kom en ny version af eTiming (version 1.6), hvilket EMIT ikke selv har formidlet til brugerne. Med denne version er der kommet en ny mulighed, der sikkert vil have betydning for

Annette Sperling, Kolding, har gjort mig opmærksom på, at der den 2. december kom en ny version af eTiming (version 1.6), hvilket EMIT ikke selv har formidlet til brugerne. Med denne version er der kommet en ny mulighed, der sikkert vil have betydning for en hel del danske løbsarrangører. Det er nemlig nu muligt at beregne B-løbs point.

På et dommermøde er dommerne for konkurrencen blevet enige om at offentliggøre følgende:

På et dommermøde er dommerne for konkurrencen blevet enige om at offentliggøre følgende:

Præcisering vedr. forklaringerne i Bedømmelseshæftet, skema 6.a: I skemaet forklares emnet "Slump" således: Det er alene ved brug af kortet muligt at orientere sig indenfor synsafstand af posten eller den terrængenstand, den sidder på.

Forklaringen beskriver emnet "Ej slump".

Konkurrenceudvalget har på sit møde den 2. december 2002 besluttet at flytte FM-sprint fra fredag før SM/JFM til om formiddagen før DM-nat.

Konkurrenceudvalget har på sit møde den 2. december 2002 besluttet at flytte FM-sprint fra fredag før SM/JFM til om formiddagen før DM-nat.

For 2003 betyder det, at FM-sprint flyttes fra den 11. april 2003 til lørdag den 11. oktober 2003 om formiddagen før DM-nat.

Baggrunden for ændringen er det igangværende arbejde med reglementet for FM-sprint, der betyder, at der skal afvikles kvalifikationsløb efterfulgt af A og B finaler. Da der skal være en pause mellem de to løb, der også sikrer en rimelig pause for de sidst startende løbere i kvalifikationen, vil det ikke være muligt at afvikle FM-sprint inden det bliver for mørkt på en fredag, heller ikke selvom det ligger 14 dage senere. Det vil være tilsvarende mørkt i august/september i de efterfølgende år, hvor JFM ligger.

Konkurrenceudvalget har vurderet forskellige alternative datoer og afviklingsformer og har valgt den mindst dårlige løsning, og formiddagen før DM-nat er bl.a. valgt for ikke at udvide antallet af konkurrenceweekends i erkendelse af, at FM-sprint ikke kan stå alene.

Forslaget skal endeligt vedtages af Hovedbestyrelsen.

Overskriften er snuppet fra en artikel i dagens Jyllands-Posten. Her bliver elitesatsningens betydning for tilgangen af nye medlemmer sat til diskussion i en stor artikel af Henrik Brandt. Vores egen sportschef K.K.Terkelsen er på banen med sine synspunkt

Overskriften er snuppet fra en artikel i dagens Jyllands-Posten. Her bliver elitesatsningens betydning for tilgangen af nye medlemmer sat til diskussion i en stor artikel af Henrik Brandt. Vores egen sportschef K.K.Terkelsen er på banen med sine synspunkter.
Uddrag af artiklen, nu med overskriften "Stærk elite har ringe effekt" kan læses på Jyllands-Postens hjemmeside (i hvert fald lige nu): http://www.jp.dk/sport/artikel:aid=1599874/

Banelægningskonkurrencen 2003 tegner til at blive et hit.

Banelægningskonkurrencen 2003 tegner til at blive et hit.

Til dato har 73 betalt de 50 kr. det koster at være med og flere er på vej....
Desværre har postgiro lidt problemer med opdatering af kontoudskrifter herved årsskiftet, men det ser nu ud til at lysne.
Det stadig muligt at tilmelde sig og deltage. Fristen for aflevering er den 10. februar 2003.

Uddannelsesudvalget

RSS Nyheder

feed-image RSS

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF