Chris Terkelsen og Claus Bloch sørgede for dobbeltsejr hos herrerne og Anne Konring Olesen sørgede med sin tredjeplads for at der også var dansk repræsentation på damepallen

Chris Terkelsen og Claus Bloch sørgede for dobbeltsejr hos herrerne og Anne Konring Olesen sørgede med sin tredjeplads for at der også var dansk repræsentation på damepallen
På en lun stævneplads i et helt fantastisk forårsvejr blev publikum vidne til en spændende afslutning på Spring Cup Klassik i både herre og dame klassen.
I herreklassen kom først Christian Nielsen ind i en rigtig god tid. Det holdt dog ikke længe før Claus Bloch trykkede denne tid med godt et minut. Tilbage i skoven var dog fortsat Chris Terkelsen som på anden radio var noteret for klart bedste passagetid.
Ved publikumsposten før løbernes sidste runde ude i klitterne dukkede Chris Terkelsen pludselig op som den første af en lang række løbere, her i blandt Troels Nielsen og svenske Jonas Pilblad stadig i klar vinderposition. Lokomotivrollen havde Chris stadig, da løberne dukkede op for at løbe ind til sidste post. Selv om Chris til stor opmærksomhed fra hele stævnepladsen og speakerne lavede den klassiske begynderfejl ved at klippe den forkerte sidstepost, var der dog ingen tvivl om den overbevisende sejr til erfarne Chris Terkelsen.
En meget tilfreds Chris Terkelsen havde ud over begynderfejlen kun haft mindre problemer ved post 6 og post 20. Han udtalte efter løbet at med en så lækker skov, gode baner og det formidable flotte forårsvejr, da kunne han kun være topmotiveret for en god indsats, en indsats der lover godt for fremtiden.

Hos Damerne stod det hurtigt klart, at kampen om førstepladsen ville komme til at stå mellem tyske Karin Schmallfeld og svenske Jenny Johansson. Med en god slutspurt pressede Jenny Johansson sig lige netop ind til en sejr med en 3 sek. margin
Kampen om tredjepladsen var imidlertid også tæt, men her var det Anne Konring Olsen, FIF Hillerød, der trak det længste strå foran Bodil Holmstrøm, Sverige og Elisa Dresen, Tyskland.

Resultater i herreklassen (H 21E) over 12,0 km:

1 Chris Terkelsen\tDEN-Farum Tisvilde OK \t1:04:59
2 Claus Bloch \tDEN-OK Pan Århus \t1:06:05
3 Jonas Pilblad \tSWE-OK Skogsfalken \t1:06:16
4 Matthias Müller \tSWE-OK Ravinen \t1:07:04
5 Jörgen Wickholm \tFIN-IF Sibbo Vargarna \t1:07:22
6 Christian Nielsen \tSWE-Pan Kristianstad \t1:07:28
7 Petr Losman \tSWE-Södertälje-Nykvarn Orient \t1:07:49
8 Evgeny Gavrilov \tFIN-Ikaalisten NV \t1:08:25
9 Manu Mutka \tFIN-Turun Metsänkävijät \t1:08:58
10 Simonas Krepsta \tSWE-IFK Moras OK \t1:09:17

1 Jenny Johansson\t SWE-ULRICEHAMNS OK\t 54:00
2 Karin Schmalfeld\t SWE-Leksands OK\t\t 54:03
3 Anne Konring Olesen DEN-Spring Cup OK\t\t 59:15
4 Bodil Holmström FIN-Turun Suunnistajat\t\t 59:32
5 Elisa Dresen GER-GERMANY National Team\t 59:38
6 Camilla Berglund SWE-Sävedalens AIK\t\t1:00:24
7 Monika Depta POL-Polish National Team \t1:00:34
8 Pia Olsson SWE-Pan Kristianstad \t1:01:17
9 Vendula Kleckhova NOR-Halden Skiklubb \t1:01:54
10 Helen Bridle SWE-Göteborg-Majorna OK \t1:01:59

http://www.springcup.dk

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF