Evaluering af DM-stævner fortsætter i 2005. Nu med HB's blå stempel.

Arrangører af DM-nat, DM-kort/mellem, DM-lang og DM-stafet og DM-klassisk vil også i 2005 blive tilbudt en løberevaluering af deres stævner udført af 10-12 erfarne o-løbere.

Der er planlagt visse ændringer og forenklinger i forhold til 2004 på baggrund af sidste års erfaringer:
-\tDet bliver frivilligt, om stævneledelsen ønsker bedømmelsen gennemført.
-\tVed såvel positive som negative udsagn vil blive anført hvor mange dommere, som er enige, så man som stævnearrangør på samme tid kan forholde sig til indhold og vægt af de enkelte udsagn.
-\tFor hvert stævne lægges to links på DOF’s hjemmeside: ét med selve evalueringen og ét med stævneledelsens uredigerede kommentar (en mulighed - ikke noget krav).

Herved vil vi forhåbentlig nærme os det, som hele tiden har været hovedmålet, nemlig at DM-arrangørerne vil glæde sig til at modtage evalueringen og til at bruge den positivt i udviklingen af klubbens arrangementer.
En stor del af sådan en rapport består jo også af ros til alt det, som gik godt! Forhåbentlig nås også det andet mål, at kommende DM-arrangører ved at læse med på DOF-hjemmesiden kan få inspiration til gode ting at videreføre og mindre gode ting at undgå ved deres stævner. På den måde kan evalueringen forhåbentlig medvirke til at gøre stævnerne endnu sjovere at deltage i fremover.
I lighed med i 2004 er Kent Lodberg fra OK Pan Århus primus motor for evalueringerne.

http://www.dk.orienteering.org/loeb/evaluering.cgi

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF