Jesper Lysgaard bliver ny breddekonsulent i Forbundet

Ud af 31 ansøgere er det Jesper Lysgaard, Herning, der den 1. april 2005 overtager jobbet som breddekonsulent i DOF.

Jesper Lysgaard løber i det daglige orienteringsløb i Herning OK, sammen med sin ægtefælle Bodil og deres 3 børn. Jesper har været medlem af klubben i 23 år, og har i perioden været både formand for og kasserer i klubben. Jesper er H 45 løber.

I øjeblikket er Jesper med i klubbens ungdomsarbejde, laver hjemmeside og har bl.a. arrangementsmæssige erfaringer fra DM-stafet 2000, hvor han var stævneleder. Med sin baggrund i IT verdenen er det naturligt at han ofte i stævnefunktioner tager sig af løbs-IT, med EMIT og e-time som hjemmebane.

Civilt er Jesper uddannet cand. merc. Efter tidligere ansættelse i EDB Gruppen forlader han nu en stilling som afdelingsleder hos Brandtex IT, hvor han senest har arbejdet med udviklingsstrategi og projektledelse. Jesper har endvidere erfaring som underviser på Handelshøjskolen.

I forbundssammenhæng er Jesper et forholdsvis ubeskrevet blad. Jesper er dog i øjeblikket synlig som Webmaster for WOC2006, men ellers er det en rendyrket klubmand, vi får direkte ind i breddearbejdet.

Vi ønsker klubberne og Jesper tillykke, og ser frem til et spændende samarbejde.

Ole Husen og Preben Schmidt

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF