set fra stævnepladsen

JWOC 2007, langdistance Malong, NSW, Australien.

Langt, langt, langt ud i den australske bush førte den røde grusvej frem til dagens stævneplads.

Stævnepladsen var omkranset af flere bakketoppe med fantastiske klippeformationer – på løbernes vegne kunne man blive helt bekymret over alle de store og små sten, der skulle passeres.
Som fortrøstning for ledere og forældre viste vejret sig fra sin bedste side – solskin fra en skyfri himmel – vi kunne frygte, at våde og glatte sten ville resultere i skader, der kunne være mere eller mindre alvorlige.

Ud over de to gang løberne passerede stævnepladsen, havde vi også mulighed for at se en post højt oppe på skrænten. Posten blev passeret 5-8 min før mål. Vi kunne følge adskillige løbere bommende rundt blandt sten og klipper.
Foreløbig har stævnepladsopbygningerne virket velgennemtænkte, og hele arrangementet har fungeret til løbernes og tilskuernes tilfredshed.

For den danske lejr holdt spændingen til det allersidste, idet Christian igen i dag startede som den tredje sidste. På første passage havde han 5. bedste tid, på anden passage 4 bedste tid. Da han passerede posten oppe på skrænten, var han avanceret til tredjepladsen – nu var det bare at vente de sidste få minutter. Vi spejdede spændt op i skoven – heldigvis han kom inden tiden udløb – bronzemedaljen var hjemme.

Med sin tredjeplads fik han igen i dag skubbet en anden dansker ned fra podiet!
Som helhed synes vi, der var rigtig mange gode danske præstationer igen i dag på trods af, at terrænet med dets stenede bund ikke ligner noget, vi kender fra Danmark.

http://jwoc2007.orienteering.asn.au/Results/

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF