Flot dansk start på JWOC 2007 nu med billeder af dagens danskere!!

Det blev en fantastisk flot start på JWOC2007, og som allerede nævnt på hjemmesiden blev præstationen kronet med en meget flot bronzemedalje til Maja Alm.

Allerede efter 1-2 min kom løberne så tæt på stævnepladsen, at vi kunne se dem. Selve stævnepladspassagen foregik efter 4-5 min. Derefter var der radioposter inden målgang. Alt dette betød at både speaker og tilskuere havde mange informationer at forholde sig til.
Som tilskuer følte vi os hele tiden velorienterede og havde oplevelsen af at arrangementet fungerede godt.

Vejret var desværre ikke helt på arrangørernes side, idet vi vågnede op til styrtregn. Inden konkurrence gik i gang var regnen stilnet af, men løberne havde svært ved at stå fast, da jorden flere steder blev som brun sæbe. Adskillige løbere var mere i kontakt med jorden, end de ønskede – Line fortæller bla, at hun to gange var nede at sidde i forbindelse med stempling af poster.

Selv om løberne ikke løb ind i de forbudte områder, blev de alligevel udsat for uvante påvirkninger. Marie fortæller, at da hun bommer øges stressmomentet af skrig fra abeflokke, og Christian måtte undervejs træffe beslutning, om det er bedst at passere en sort svane foran næbbet eller bagom halen!

I går gik vi tæt på de to mesterskabsdebutanter. Med vilje opgav vi ikke Ricos målsætning, men vi kan fortælle, at han allerede nu har indfriet sit drømmemål for mesterskaberne. Med et rigtig godt løb lå han indtil det sidste til en podieplads. Som tredje sidste startende var det til slut Christian, som skubbede Rico ned fra podiet. Hvilket debutantløb af Rico – sætter han mon nye mål for de kommende dage?

Efter at have set den officielle resultatliste kan vi præcisere, at Christian endte på en delt 5. plads.

Erik Bobach og Dorthe Hansen

http://jwoc2007.orienteering.asn.au/home/

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF