Familieorientering i forbindelse med DM lang i Grib Skov (Søskoven)

De nordsjællandske græsrødder, der står bag Familieorientering.dk afholder et arrangement i forbindelse med søndagens DM lang i Nødebo, hvor alle DOFs klubber er velkomne til at kigge forbi og blive inspireret til at gå med i den fælles portal Familieorientering.dk.

Portalen er blevet støttet af DIFs Breddepulje og DOFs Breddeudvalg, så der henover sommeren er blevet udviklet logo, hjemmeside samt forskelligt marketings-materiale bl.a. postkort, som uddeles ved DM lang.

På længere sigt er det målet, at alle danske orienteringsklubbers rekrutterings-arrangementer rettet mod familier vil være at finde på portalen www.familieorientering.dk.

I det øjeblik Familieorientering.dk er landsdækkende, har vi flere samarbejdspartnere, der er interesseret i at markedsføre projektet i større stil.

Så arbejder din klub med rekrutterings-projekter rettet mod familier, så kontakt Torben Seir – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – og kom med i det gode selskab.

Der er mange fordele ved at slutte op om konceptet, hvor der centralt udvikles marketing-materiale m.m. til brug for de lokale klubber.

Kig forbi Familieorientering.dk teltet til DM lang og få en snak om mulighederne.

Der vil på efterårets klubledermøder i kredsene blive informeret yderligere om projektet.

http://www.familieorientering.dk/

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD