Selvom det ikke har været kedeligt at være stævneleder

I den kommende weekend afvikles årets orienteringsmæssige højdepunkt, når DM-Weekenden for første gang i mange år afvikles i Nordsjælland.

DM Stafet bliver et af de sjældne besøg i Ganløse Ore - en flad og hurtig skov, der giver mulighed for intense stafetdramaer. Her blev parkeringsmarken høstet lidt kortere tid før løbet end stævneledelsen syntes var sjovt og DM Lang arrangørerne har haft fornøjelsen af sidste øjebliks fældninger i skoven, en fragtmand, der beskadigede kortene og må spejde nervøst mod himlen, da der er risiko for regn på søndag. Det bliver dog op mod 20 grader begge dage, så sensommeren skulle vise sig fra en pæn side.

I DM Stafet ventes i D 21 ventes et meget åbent opgør, hvor det unge hold fra Faaborg OK dog ser skræmmende stærkt ud med Farum OK som et bud på en lokal favorit.

Link til DM stafets hjemmeside:klik her

I H 21 er Faaborg OK som altid favoritter med Tisvilde Hegn OK og OK Pan Århus som de forventet hårdeste konkurrenter.

I DM Lang er hverken Signe Søes eller Maja Alm på startlisten, så her bliver guldkampen sikkert mellem de to sidste startende, Masha Semak, Farum OK og Zenia Heilskov Mogensen, OK Pan Århus.

H 21 er en åben affære med Tue Lassen, Faaborg OK som kneben favorit foran Rune Olsen, Tisvilde Hegn OK. Men med superveteranen René Rokkjær, OK Pan Århus, tilmeldt i herresenior, skal de yngre ikke føle sig for sikre.

Link til DM Langs hjemmeside nedenfor.

http://www.orientering.dk/fif/loeb/dmlang2010

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD