Interessetilkendegivelsen er for dig der er årgang 00-97, og har ambitioner om en udtagelse til Juniorlandsholdet og/eller JWOC samt JEC

Hvis du går og drømmer om at være en del af det danske Juniorlandshold, er en af forudsætningerne, at du udfylder og indsender en interessetilkendegivelse. En indsendt interessetilkendegivelse er ligeledes en forudsætning for at kunne tildeles wildcard til en af Juniorlandsholdet samlinger, ligesom det er en forudsætning for en udtagelse til mesterskaberne - Junior-VM (JWOC) og Junior European Cup (JEC) i 2017.

Interessetilkendegivelsen giver dig mulighed for at reflektere over egen satsning, og blive opmærksom på egne styrker og udviklingspotentialer. Brug din træner som sparringpartner når du udfylder den.

I udtagelsesprocessen bruges - udover interessetilkendegivelsen - også jeres træningsdagbog på Sportlyzer. Det er derfor meget vigtigt at denne er opdateret!

Alle løbere fra årgang 00-97, som er en del af et af landets TalentCentre (TC´er), opfordres til og forventes at indsende en interessetilkendegivelse.

Indsendelse skal ske senest tirsdag d. 1. november til Juniorlandstræner Jesper Stamp på
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udtagelsen til Juniorlandsholdet foretages søndag d. 13. november.

http://landshold.do-f.dk/elite/Interessetilkendegivelse_2017.docx

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF