Nyheder-alle

Kortudvalget arrangerer i februar/marts en række korttegningskurser i Nord- og Sydkredsen

Senere kommer Sjællandskredsen til.

Det er en god lejlighed til for klubberne til at sætte nye interesserede korttegnere igang og få klubbens  korttegnere yderligere uddannet.

 En oversigt med datoer og de enkelte indbydelser findes på kortudvalgets hjemmeside under indbydelser og kan nåes via nedenstående link.

https://do-f.dk/dansk-orienterings-forbund/kort/kort-indbydelser

 

Alle interesserede er inviteret til at deltage i et studie, der vil undersøge folks mening om store vilde dyr i den danske natur, og den bedste måde at kommunikere om dem. Studiet er en del af biologistuderende Aleksandrina Mitsevas kandidatspeciale ved Aarhus Universitet. Du deltager ved at bruge 10-15min på at besvare et spørgeskema, hvor der både bliver spurgt ind til hvordan du bruger naturen og din holdning til store græssere i den danske natur. 

Spørgsmålet er en del af den større dagsorden omkring 'rewilding', der er aktuel i de fleste dele af Danmark, og især i områder med meget skov og planer om Natur Nationalparker. 

Vi håber at så mange som muligt vil udfylde spørgeskemaet, således at der kommer et bredere billede af færden i naturen og færden blandt græssere.

Link til spørgeskemaet: https://survey.au.dk/LinkCollector?key=44CTTAUAJ531

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte:
Aleksandrina Mitseva, tel.: +4552111056 email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Undersøgelsen kan besvares frem til 1. februar 2022.

Den planlagte fejring af Maja Alms karriere i form af en reception i OK Pan Aarhus' klubhus, der skulle være holdt i morgen, lørdag 15. januar, er udskudt til et endnu ikke fastlagt tidspunkt senere på foråret, hvor corona ikke har så godt fat i Danmark og smittespredningen ikke er så omfattende. 

Receptionen var annonceret i nyheden om Majas karrierestop udgivet her på siden. 

Vi beklager den sene udmelding. Der kommer en ny dato for fejringen ud så hurtigt som muligt. 

 Czech 5 days

 Foto: Vi drømmer nok alle om sol, varme og tørre spor, men der går et par måneder inden vi igen kan lufte det korte outfit. 

I weekenden 28-30. januar afholdes der i Silkeborg endnu en træningsweekend for U17/U20 ungdom som måtte have lyst til at prøve lidt mere MTBO. Weekenden er for ungdoms-/juniorryttere fra årgang 2007 og ældre, der er medlem af en Orienteringsklub under DOF og som kan gennemføre en mellemsvær bane på egen hånd. 

Indbydelse kan findes her eller via O-service hvor også tilmeldinger foretages. 

Leder-teamet håber på et godt fremmøde og vi glæder os til et par fine dage med masser af MTBO. 

 

FindvejiDK skovbund 02673

De restriktioner som blev pålagt idrætten i forbindelse med indendørs foreningsaktiviteter før jul, er nu ophævet igen.

For orientering betyder det eksempelvis, at styrketræning, gymnastik, brug af klubhuse og kursusaktivitet nu ikke længere er begrænset.

Det anbefales dog fortsat at man klæder om hjemmefra hvor det er muligt, og sørger for at bruge håndsprit og andre værnemidler hvor det giver mening.  

Skal der arrangeres dagsaktiviteter og overnatning kan det være en god ide at kræve at alle deltagere og ledere har ladet sig teste inden at alle mødes - dette bruger eksempelvis landsholdet og flere U-kurser.

Læs hvad DIF skriver her.

Underkategorier

Husk at referater fra forskellige møder (Kredsudvalg, Klubledermøder, Børn og Unge) ligger på hjemmesiden.

De ligger under Nordkredsens dokumenter. Her ligger også andre gode informationer.

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF