2019 junior3

 

Hvad gør de andre klubber for at rekruttere børn og unge medlemmer, og hvordan holder man liv i træningen i løbet af de kolde vintermåneder?

Det er nogle af de spørgsmål, der er på tapetet i en ny foredragsrække, hvor orienteringsklubberne har mulighed for at dele erfaringer på tværs af landet.

Det er DOF's Børne- og ungeudvalg, der står bag idéen - og det er meningen, at der kommer ét foredrag om måneden i kalenderen.

Her vil der være en oplægsholder fra én af de klubber, der har haft succes med f.eks. børnetræning eller rekruttering, og bagefter er der mulighed for at stille spørgsmål og dele erfaringer. Det hele foregår online over Teams.

Møderne har tre fokusområder: Rekruttering, Træning af Børn og Unge og Landsaktiviteter.

Første møde foregik d. 5. august. Her fortalte Bjark Bo Christensen fra Holbæk OK om klubbens arbejde og succes med rekruttering af børn.

Det kan genses her.

Næste foredrag foregår mandag d. 20. september kl. 20-21, hvor temaet er "Vintertræning for børn og unge". Her vil ungdomstrænere i tre klubber kort fortælle, hvordan de strikker vintertræningen for deres børn og unge sammen.

Her er link til begivenheden på Facebook: 

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF