woc2017logo 01

2017 byder på et flere udfordringer for DOFs landshold. Årets hovedmål er VM d. 28/6 - 8/7 i Tartu, Estland, men både vejen hertil, og efterfølgende, findes flere vigtige konkurrencer for både landsholdet og andre løbere med ambitioner om udtagelse til landsholdet.

Landsholdet til World Cup d. 23-28/5 i Turku, Finland udtages mandag d. 15/5, bl.a. på baggrund af iagttagelsesløb i Estland d. 11-14/5. Her opfordres alle som er interesserede i udtagelse til enten World Cup i Finland, VM i Estland, eller World d. 24-28/8 i Letland til at deltage.
Landsholdet arrangerer i forbindelse hermed en fælles tur fra Danmark til Estland, og alle med landsholdsambitioner er velkomne til at deltage. Nærmere information om tilmelding til turen og løbene kan findes her

Som noget nyt bliver det muligt gennem gode præstationer til Danish Spring, DM sprint og iagttagelsesløbene at sikre sig en plads til World Cup runden d. 24-28/8, hvor VM deltagerne som udgangspunkt ikke udtages. DOF stiller med et fuldt hold, såfremt tilstrækkelig mange opfylder kvalitetskriterier. De præcise udtagelseskriterier kan findes på hjemmesiden under ”Landsholdet” -> ”Information”

Ved spørgsmål eller behov for mere information, kan Sportschef Lars Lindstrøm kontaktes på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mere information om tur til iagttagelsesløb d. 11-14/5, findes her

Mere information om World Cup d. 23-28/5, findes her

Mere information om VM d. 28/6 – 8/7, findes her

 

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF