Sjovere motion i det fri!

"Find vej i Danmark" er et sundt og gratis tilbud om en anderledes tur i skoven, parken eller byen. Kortet fører dig til posterne, som hver har en unik bogstavkode. Koden kan du notere og siden registrere og være med i jagten om logge flest poster på Find vej i Danmarks Hall of Fame.

 MG 5180lille

Find vej med mobilen

Hvis du starter en Find vej rute på din mobil og her noterer posternes koder undervejs, får du en mail med dine koder når du er i mål. Så er det lige til at registrere dem efterfølgende. Mobilen fortæller dig også hvor længe du var undervejs.

Mobilquiz og medrivende fortællinger

På stadigt flere af landets ruter kan du få spændende beretninger og quizopgaver på mobilen. Mobil-quizzen startes via et link som tilsendes din mobil i en SMS/mail. Når posten er fundet, og dens kode indtastet får du en quizopgave. Er posten forsvundet for dig, kan du alligevel komme videre ved at indtaste koden bogstavkoden PAS. Systemet holder styr på point, så flere på samme mobil kan konkurrere både på viden og på tid.

Alle kan få adgang til at lave quiz-ruter, så følg med på din lokale Find vej rute - måske er der allerede en ny quiztur du kan tage.
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du selv vil bidrage med din viden til en ny quizrute.

En anden mulighed er Find vej Tur-app'en (baseret på TravelTales). Download app’en fra din smartphone, print orienteringskortet, find posten og historien går i gang (GPS skal være slået til). Findes der en Tur-app til den aktuelle Find vej rute, er det angivet med links til Google Play og Appstore.

Læs mere om, hvordan du kommer i gang

Findveji.dk på facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
Golden Action Days
DIF
Aktiv året rundt