Vision:
Dansk Orientering skal have flere aktive, registrerede kontingentbetalende medlemmer. En vision på 10 % flere medlemmer ved medlemsindberetningerne 1. april 2020, hvilket gennemsnitligt giver en stigning på 2,5 % årligt. Dette beregnet ud fra medlemsindberetningen 1. april 2016 på 5.791 medlemmer.

Flere aktive, der weekend efter weekend eller i det mindste jævnligt tilmelder det sig det store udbud af klubbernes løbsarrangementer, der findes i O-løbskalenderen.

Strategi:
Løbende at udbrede kendskab til Dansk Orientering i skov, by og bynære parker samt i skole herunder blandt børn og unge i fritidsforeninger.
Det er en vigtig strategi, at der opstår flere orienteringsklubber i byer i Danmark, hvor der ikke i forvejen i nærområdet findes en orienteringsklub.

Indsats:
Aktiv synligheds- og rekrutteringssatsning fra henholdsvis Dansk Orienterings-Forbund og fra Forbundets klubber imod hvert år i foråret at arrangere ’Find Vej Dagen’ og ’Orienteringens Dag’ målrettet hen imod den brede befolkning i Danmark herunder specielt rettet mod familier.

Målrette kendskab til Dansk Orientering gennem hjemmesiden ’Find Vej i Danmark’ www.findveji.dk samt klubbernes tilbud om deltagelse i den ugentlige ’Familie- og MotionsOrientering’.

Indsats gennem klubbernes mange ugentlige løbstilbud, løbende kampagner på de sociale medier i klubbernes rekrutteringsopland.

Sekretariatet

Dansk Orienterings-Forbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
Email: dof@do-f.dk
Tel.: (+45) 4326 2740

Send en mail

Bogholderiet

Dansk Orienterings-Forbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Bankkonto:
SparNord, reg. nr. 9385
konto nr. 1465756639

IBAN nr.:
DK9890151465756639

BIC/SWIFT CODE:
SPNODK22

Findveji.dk på facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
DIF
Aktiv året rundt