Tirsdag den 17. marts har myndighederne i forbindelse med et pressemøde udstedt påbud om, at alle indendørs sports- og idrætsfaciliteter skal lukkes foreløbig frem til den 30. marts 2020. Forbuddet træder i kraft med virkning fra senest i dag den 18. marts klokken 10:00.

Udover lukningen af de indendørs idrætsfaciliteter indføres der et midlertidigt forbud mod at afholde eller deltage i arrangementer, aktiviteter eller lignende hvor mere end 10 personer er samlet.

Denne del af forbuddet gælder både indendørs og udendørs og omfatter både offentlige og private begivenheder. Forbuddet gælder ligeledes fra i dag den 18. marts kl. 10:00 og frem til den 30. marts 2020.

DIF har i forlængelse af pressemødet udsendt en pressemeddelelse som anbefaler, at alle generalforsamlinger, repræsentantskabsmøder og bestyrelsesmøder udsættes eller afholdes online – også selvom der er færre end 10 deltagere.

DOF bakker op om en restriktiv linje i forhold til smittespredning, som kommer til udtryk ved DIF`s supplerende anbefalinger. De facto betyder gårsdagens udmeldinger at indsatsen strammes yderligere og at klubberne skal aflyse alle aktiviteter, minimum marts måned ud.

DOF vil i forbindelse med de aflysninger, som følger af myndighedernes opfordringer, påbud samt supplerende DIF`s anbefalinger ikke opkræve løbsafgift, uanset bestemmelser i reglementer for aflysningsfrist.

Links:

Myndighedernes hjemmeside om coronasmitte

DIF pressemeddelelse, 17. marts

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD