Ida Øbro og Andreas Bock vandt Løberen League 2019

| Nyheder 2019

JWOC 2019 MF Ida start

Weekendens KUM-langdistance i Jægersborg Hegn blev samtidig skueplads for en tæt afgørelse i årets udgave af Løberen League - juniorernes rangliste.

Ida Øbro og Agnes Nørgaard Kracht - begge Tisvilde Hegn OK, blev henholdsvis nummer tre og fire i skoven og sluttede dermed begge på 720 point efter årets 11 afdelinger, hvor de otte bedste talte med.

Derfor skulle der fintælles førstepladser for at finde en vinder. Og her var Idas fire gange på toppen af podiet et nøk bedre end Agnes' tre, og dermed løb hun med den samlede sejr.

Annika Simonsen, FIF Hillerød Orientering, blev nummer to i Jægersborg Hegn og satte sig på en sikker tredjeplads i det samlede ranglisteregnskab med 690 point.

Lotte Jauhojärvi Markussen vandt KUM-langdistancen med 16 sekunders forspring til Annika.

Hos drengene var der knap så meget spænding, da de to førende løbere i det samlede regnskab - Andreas Bock Bjørnsen, OK Pan og Søren Thrane Ødum, OK Øst - ikke stillede til start. Afstanden til forfølgerne var samtidig for stor til at kunne hentes på et enkelt løb, og derfor sluttede Andreas og Søren også på de to forreste pladser i Løberen League med henholdsvis 756 og 744 point.

Malthe Poulsen, FIF, blev i juniorsammenhæng nummer tre i Jægersborg Hegn og snuppede dermed også tredjepladsen i den samlede rangliste - han endte på 662 point.

Mads Skaug, der vandt langdistancen lørdag, blev nummer fire samlet.