Skip to main content

Værd at vide-hæfterne skal revideres - vil du hjælpe?

| Nyheder 2019

2019 vaerd at videStævne- og Reglementsudvalget har i længere tid haft et ønske om at sætte gang i en revision af ”Værd at vide”-hæfterne, der er et populært redskab til brug for især stævnekontrollanter og banekontrollanter. Hæfterne, der også dækker ”Værd at vide som dommer” og ”Værd at vide som deltager”, er udgivet i 2008 og er på mange områder forældede.

Siden 2008 er de ikke blevet opdateret og har derfor en række specifikke mangler, f.eks. er den nyeste udvikling med O-track og O-result af gode grunde slet ikke omtalt, divisionsturneringen er ændret, og der er nye krav til bl.a. børnebaner og blå baner.

Stævne- og Reglementsudvalget har derfor nu nedsat en arbejdsgruppe, der har fået i opdrag at revidere hæfterne, så de er helt up-to-date i forhold til vore dages orienterings-trends.

Tovholder på arbejdsgruppen er formanden for SRU, Erik Nielsen, Amager OK. De øvrige medlemmer er Erik Bobach, Silkeborg OK, Lars Thestrup, OK Melfar og Peter Sørensen, PI-København. Gruppen forventer at have færdiggjort sit arbejde inden sæsonstart 2020.

Har du en mening om eller gode ideer til indholdet af ”Værd at vide” hæfterne er gruppen meget interesseret i at høre herom, send i så fald gerne en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dine ønsker eller gode ideer.

Erik Nielsen
Stævne- og Reglement