Skip to main content

OK Pan Aarhus vandt COWI-ligaen - DM Hold

| Nyheder 2019

2019 DMHold OKPan

OK Pan Aarhus kan kalde sig Danmarks bedste orienteringsklub igen efter en klar sejr i søndagens finale i COWI-ligaen - DM Hold, der blev løbet i Als Nørreskov med OK Syd som arrangør.

Aarhus-klubben vandt alle matcher med mindst 50 point og efterlod andenpladsen til Horsens OK, mens Søllerød OK blev nummer tre. Der var 13 point til forskel i den indbyrdes match mellem Horsens og Søllerød.

FIF Hillerød Orientering blev nummer fire, mens OK Snab og Kolding OK fulgte efter.

OK Pan var især overlegen i H21-klassen, hvor der stod Pan-løbere på de første fire pladser. Norske Emil Ahlbäck løb med sejren og var lidt mere end to minutter hurtigere end klubkammeraterne Jonas Munthe og Eskil Schøning. FIF løb sig i øvrigt ind på de tre følgende pladser i H21, med juniorløberen Malthe Poulsen som den hurtigste.

I D21 var tidligere verdensmester Ida Bobach skarpest på de knap syv kilometer og vandt et lille minut foran FIF's Nikoline Friberg Klysner, mens anden FIF'er Anne Konring Larsen blev nummer tre. Efterårets dobbelte danmarksmester Cecilie Friberg Klysner stillede ikke til start.

D20 blev vundet af FIF's Annika Simonsen, der i øvrigt løb samme vindertid som Ida Bobach på samme bane. D18 endte også på FIF-hænder, nemlig med en meget klar sejr til Sigrid Høyer Staugaard, der endda fortsat kan stille op i D16.

I H20 havde Malte Kjær Hemmingsen, FIF. en rigtig god dag og gav baghjul til de tre efterfølgende Pan-løbere, mens Søllerød OK's Lukas Becker snuppede sejren i H18.

Der er resultater og billeder på OK Syds hjemmeside, ligesom du kan dele og se vejvalg på O-track.