Der blev fundet vej, smilet og svedt over hele landet i den forgangne uge, hvor en lang række danske klubber deltog i den verdensomspændende World Orienteering Day.

Foreløbig er der registeret lige knap 2000 deltagere i Danmark og knap 300.000 deltagere på verdensplan - fordelt på 75 lande.

Det er fjerde år i træk, at det internationale orienteringsforbund IOF stabler orienteringsfesten på benene for at gøre orienteringssporten mere synlig over for især unge og skoler, men som sædvanligt kan alle arrangementer regnes med i det store regnestykke.

Og man kan faktisk fortsat nå at registrere alle orienteringsaktiviteter i perioden 15. - 21. maj for at hjælpe deltagerantallet yderligere i vejret. Det gælder også en helt almindelig klubtræning - alt tæller med. Se mere på www.worldorienteeringday.com.

En stribe klubber tog imod tilbuddet fra DOF's sekretariat om en PR-pakke i forbindelse med World Orienteering Day og modtog lodtrækningspræmier i form af lækre Craft-sportstasker fra Løberen, coverbillede og video til Facebook, pressemeddelelse og pressebilleder.

Det blev til masser af flot omtale ude omkring på klubbernes forskellige Sociale Medie-sider, som man kan se et udsnit af herunder.

  

 

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD