Skip to main content

O-Result er klar til at modtage resultaterne fra jeres næste løb!

| Henrik Poulsen | Nyheder 2018

Fra 1/1-2019 er O-Result, der er forbundets resultatdatabase, klar til at modtage resultaterne fra jeres løb.

O-Result sikrer at resultaterne er tilgængelige og vises i et format der er optimeret til både pc og telefon. O-Result justeres løbende, således at de krav som reglementet stiller til resultatlisten imødekommes.

Når jeres resultater fremover skal gøres tilgængelige på internettet, er det ekstra nemt med O-Result. Med udgangspunkt i resultatfilen, som du udlæser fra løbsprogrammet, sørger O-Result for oprettelse af stræktider på WinSplits Online. Ligesom det gode samarbejde med O-Service har gjort det muligt at få oprettet link og ikoner automatisk på O-Service.

Som bruger er den letteste adgang til O-Result via O-Service, hvor du skal se efter dette ikon         

Du kan selvfølgelig også klikke direkte ind på O-Result via https://o-result.dk.

Som arrangør er din adgang til O-Result via dit arrangement på O-Service, men det og meget mere kan du se i detaljer når du smutter forbi vejledningen til O-Result.

 

Reglement 2019 og O-Result

I Reglement 2019, er det i afsnit 3.19 bestemt at den endelige resultatliste skal være publiceret på internettet på løbsdagen, for natløb senest dagen efter. O-Result skulle gerne kunne hjælpe med at lette denne opgave for arrangørene, således at deltagere og tilskuere kan få glæde af en hurtig adgang til resultater.

Vejledning jf. Reglement 2019 afsnit 3.19 findes på hjemmesiden under ’Vejledning/Reglemenet, Stævner’.