DM Lang MTBO

| Johan MacLassen | Nyheder 2018

DM Lang i MTBO

Viborg OK udfordrede rytterne på dagens DM MTBO i langdistance med mange poster og et særdeles varierende terræn med en blaning af gode MTBO spor og områder med mange hugninger. - men det betød ikke at der ikke blev tæt kamp om placeringerne og i sidste ende drejede det sig om sekunder i medaljestriden.

Juniorklasser med mere eller mindre drama

I H20 var Mikkel Brunstedt Nørgaard (OK ØST Birkerød) endnu engang suveræn og vinder foran landholdskammeraterne Morten Örnhagen Jørgensen (OK Snab) og Noah Tristan Hoffmann (OK Pan Aarhus) som begge mister en del tid allerede på banens første 5 poster.

Mere spændende blev det i D20, hvor Christine Reibert Hansen (Allerød OK) igen viser at langdistancen er hendes distance, med en sejr. Men blot 54 sek efter finder vi Nicoline Holm Splittorff (FIF Hillerød Orientering) på 2. pladsen. Klubkammeraten Sara Lykke Brinch, sikre sig 3. pladsen, men noget efter de 2 første, men med god margin til nr. 4.

Magtdemonstration i H21

Rasmus Søgaard (Horsens OK) havde allerede på gårsdagens sprint meddelt at han ikke stillede grundet nyligt opståede problemer med et knæ, hvorfor der er droslet nedpå træning med fokus på VM i starten af august.

Thomas Steinthal (FIF Hillerød orientering) bed dog fortsat fra sig og satte konkurrenterne til vægs og med et flot løb, med kun få mindre fejl vand han sin første DM-titel i H21. 2. pladsen tog Oliver Friis (Horsens OK) sig af, med et knap så fejlfrit løb, men Oliver har guld i benene og vinder en del af det tabte på at træde til når der er mulighed for det. På 3. pladsen finder vi Johan MacLassen (Rold Skov OK), der som Oliver ikke kan bryste sig af at have kørt et fejlfrit løb.

1. sekund i D21

Det blev alt for tæt i D21 da Camilla Søgaard (Horsens OK) og Cæcilie Rueløkke Christoffersen (OK Øst Birkerød) stempler målposten med blot 1 sekund i differece, til Camilla's fordel. Camilla kan derfor for 4. gang tage DK-trikoten på og kalde sig dansk mester i 2018. Både Camilla og Cæcilie havde kørt gode løb og og ved næstsidste posten ligger de helt lige. 3. pladsen vindes af Anna Telyakevych (Farum OK), men noget efter de 2 foreste duelanter.