Pinseweekend lang

| Thomas Jensen | Nyheder 2017

Billede: De tre hurtigste herrejuniorer i dag (Foto: Helge Lang Pedersen)

Langdistancen afsluttede i dag tre intensive testløb for de danske ungdoms- og juniorløbere. Nu har løberne gjort deres - og så er det op til landsholdstrænerne at stille det bedste hold. Holdene bliver offentliggjort senest på torsdag den 8. juni 2017.

I D16 er der tre løbere, der har skilt sig ud, og har løbet sig i top tre alle tre dag. Hedvig Valbjørn Gydesen vandt langdistancen i dag, og fik dermed fuldt hus med tre sejre. Alberte Kååe-Nielsen løb sig i dag til en 2. plads - efter 3. pladser på sprint og mellemdistance. Siri Simonsen, der blev 2'er på sprint og mellem, løb 3. pladsen sikkert i hus.

I H16 vandt Søren Thrane Ødum sin anden sejr denne weekend. Elias Hinge Krogsaard var 46 sekunder efter Søren, og løb en sikker andenplads i hus, næsten fire minutter foran de to nærmeste forfølgere, gårsdagens 2'er Morten Örnhagen Jørgensen og gårsdagens vinder Anton Werner Løhndorf.

D18 og D20 var delt op i dag, da løbet samtidig var sjællandsmesterskaber. Men de løb samme bane, så tiderne er helt sammenlignelige. Josefine Lind var suveræn og gjorde rent bord. Hun tog dermed sin tredje sejr denne (forlængede) weekend. Agnes Kracht fulgte flot op på din 3. plads fra i går, med en andenplads. Hun var knap 6 minutter efter Josefine. Annika Simonsen blev nr. 3 og Ida Øbro nr. 4. De kronede således en rigtig flot weekend for de to piger, hvor Annika blev nr. henholdsvis 3, 4 og 7 - og Ida løb to 2. pladser og en 4. plads hjem.

H 18 og H 20 var også lagt sammen - men løb ligesom pigerne samme bane. Carl Emil Kovsted Schøier løb en meget sikker sejr i hus 3:15 minutter foran nærmeste konkurrent. Der har været lidt udveksling i toppen af herrejunior klassen, men Carl Emil har været stabil i top med to andenpladser og dagens sikre sejr. Malthe Poulsen blev 2'er - så sammen med hans 3. plads på sprinten og 9. plads på mellemdistancen, giver den er god weekend han bør være tilfreds med. Lasse Fugmann Thamdrup kan være endnu mere tilfreds. Han var blot 10 sekunder efter Malthe i dag og blev nr. 3. Han har desuden en sejr fra mellemdistancen og en 5. plads fra sprinten. Fjerdepladsen gik i dag til Laurids Bidstrup Møller, der blot var et sekund efter Lasse.

Så nu er der bare den nervøse venten ved telefonen tilbage for vores talentfulde unge løbere.