AFSTEMNINGEN ER NU AFSLUTTET - TAK FOR JERES STEMMER!

Det er igen blevet tid til at vælge årets orienteringsløber i Danmark. Igen i 2017 er vi blevet forkælet med store præstationer af de danske løbere, og der har således været medaljer til såvel VM som World Games og Junior-EM. Frem til den 20. januar 2018 kan du afgive din stemme og dermed være med til at beslutte, hvem der skal have den ærefulde titel 'Årets løber 2017'.

Afstemningsform

· Afstemningen løber frem til 20. januar 2018 her på hjemmesiden.

· Ved afstemning skal man huske at oplyse navn og klub.

· Alle stemmer tælles op kredsvis. Den kandidat, der har fået flest stemmer får 3 point, nummer to får 2 point og nummer et får 1 point pr. kreds. Vinderen kan således maksimalt få 3 point fra hver kreds eller 9 point i alt.

· Ved stemmelighed er det antallet af samlede stemmer, der er afgørende. Er der fortsat stemmelighed, er det Eliteudvalget, der træffer beslutning.

Kun DOF-medlemmer kan deltage i afstemningen, og der kan kun afgives én stemme pr. person. Overrækkelse af Årets O-løberpris finder sted på forbundets repræsentantskabsmøde den 3. marts 2017 i Brøndby.

DOF åbner hver dag en låge i julekalenderen, og bagved gemmer sig et eller flere orienteringsarrangementer i 2018.

24. december: Arctic Midnight Orienteering og Orienteringsfest i Nuuk

Årets julekalenderkoordinator Tom P. Neesgaard, FSK Orientering afslutter de 24 daglige tilbud om orientering i 2018 på julemånedens højdepunkt nemlig juleaften d. 24. december 2017 med at åbne for en mulighed i orientering højt mod nord.

Rigsfællesskabet, som jo indbefatter orientering i Grønland, byder på orientering i Ilulissat og orienteringsfest i Nuuk.

Tilbud i orientering fra julemandens hjemland

Orienteringsløb på hundeslæde i polarmørke, nordlys og nisser i o-udstyr kan vi ikke tilbyde - MEN vi kan tilbyde en uforglemmelig orienterings oplevelse i storslået grønlandsk natur med midnatssol, på kvalitetsorienteringskort og med udsigt til enorme isbjerge.

Arctic Midnight Orienteering, Ilulissat

27. juni - 30. Juni 2018 Se mere på: www.iog.gl

Orienteringsfest i Nuuk

1. juli - 3 juli 2018 Se mere på: www.nasp.gl/go2018

Flyforbindelse til og fra Grønland, se: www.airgreenland.com og www.airicelandconnect.com

Hele orienteringsdanmark ønskes en glædelig jul fra de grønlandske orienteringsløbere.

 

Dette års julekalenderkoordinator Tom P. Neesgaard takker for at have modtaget de mange løbstilbud, og for at I gad følge med i kalenderens mange – rigtig mange – tilbud udi orientering i 2018.

Tak til Erling Thisted, DOF’s kontor for at være med i koordineringen, og ved dagligt at have lagt tilbuddene på DOF’s hjemmeside.

Tom P. Neesgaard / Erling Thisted – Vi ses i skoven, parken og byen i 2018.

DOF's sekretariat i Brøndby holder lukket i perioden 23. december - 2. januar 2018 i anledning af jul og nytår.

Glædelig jul og godt nytår!

DOF åbner hver dag en låge i julekalenderen, og bagved gemmer sig et eller flere orienteringsarrangementer i 2018.

23. december: DM Stafet på Harrild Hede

Den 8. september er der mulighed for at måle sig med landets bedste - sammen med sine klubkammerater, når Herning OK arrangerer DM Stafet i Harrild Hede.

Orienteringskort over Harrild Hede 1987

Herning OK skriver:

DM weekenden d. 8. – 9. september 2018 afvikles traditionen tro den anden weekend i september, hvor der vil blive rig lejlighed til at blive udfordret i typiske jyske hedeterræner med afvikling af DM stafet om lørdagen d. 8. september på Harrild Hede og individuelt i Ulbjerg om søndagen.

DM Lang i Ulbjerg gemte sig bag lågen d. 11. december

I Herning Orienteringsklub, der afvikler DM stafetten, er vores udgangspunkt for løbet, at

  • kortet er nytegnet med forventet kvalitetsstempel fra DOF
  • der er korte afstande samt en intim og hyggelig stævneplads
  • at banerne er intense i varieret terræn med en forventning om hurtige løbstider
  • der skal være et varieret og sundt udbud af varer i kioske

Løbet tager sit udgangspunkt fra Naturcenter Harrild Hede i den gamle Harrild Vandmølle. Om dette område skriver Naturstyrelsen: “Her er store hede- og plantagearealer, rene og hurtigtstrømmende vandløb, hedesøer, hugorme, masser af krondyr, stilhed og højt til himlen”. I dag ville Naturstyrelsen sikkert også nævne, at her er fundet spor af ulve.

Der findes mere information på løbets hjemmeside, der findes via www.herning-orienteringsklub.dk

Vi glæder os til at se mange løbere i skoven lørdag den 8. september 2018 og sende jer videre til Ulbjerg den 9. september 2018, hvor Viborg Orienteringsklub tager imod.

Indsendt af Kim Gottlieb, Herning Orienteringsklub

DOF åbner hver dag en låge i julekalenderen, og bagved gemmer sig et eller flere orienteringsarrangementer i 2018.

22. december: Sprint i Svaneke og Höst Open 2018

Dagens låge gemmer på hele tre løb på Bornholm i oktober 2018. Først en bysprint i Svaneke 26. oktober, som PI København arrangerer som et opvarmningsløb til Höst Open, der udgør resten af dagens låge med løb i Blykobbe Plantage/Hasle Lystskov lørdag d. 27. oktober og i Slotslyngen dagen efter.Viking Orientering, der er hovedarrangør skriver:

I 2018 bliver det igen muligt at løbe bysprint i en bornholmsk kystby og nærmeste opland med den karakteristiske klippekyst. De nærmere detaljer og tilladelser er ikke på plads, men stævnepladsen bliver med stor sandsynlighed i nærheden af havnen med udsigt til havet, klipperne, fyrtårnet og Utzons vandtårn, der er byens vartegn.

Svaneke byder bl.a. på krogede gader, små pladser og torve, åbne gårdmiljøer og bynær skov. Dermed er der lagt op til en sjov og svær sprint.

Der løbes på nytegnet sprintkort over Svaneke og nærmeste omegn.

Lørdag løbes der i Blykobbe Plantage/Hasle Lystskov, der byder på et terræn med let kupering et udbygget sti-net. Men der er også svære momenter med slugter og flere detaljer ved kystlinjen, gamle kaolinbrud og åløb. Løbskortet vil være ny-tegnet.

Søndag løbes der i Slotslyngen, der er et af Danmarks sværeste, mest kuperede og mest spektakulære terræner med såvel høje som lave klipper, slugter, søer, vandløb, forholdsvis uberørt skov og et stort hede-område. Kortet er nytegnet i 2015 og revideres i 2018.

Se mere på http://www.host-open.dk/ og https://www.facebook.com/bornholmhostopen/

 

 

 

RSS Nyheder

feed-image RSS

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD