3-4. afd.World Cup i The English Lake District d. 28-31. maj

3-4. afd.World Cup i The English Lake District d. 28-31. maj

De danske løbere er nu på plads i England med mandagens fornemme stafetsejr i bagagen inden det i morgen torsdag d. 28 går løs med 3. afd. af World Cup, som igen er en Klassisk distance. Alle de danske løbere er i A-finalen.

Startlisten til i morgen ligger endnu ikke klar i skrivende stund, men mon ikke konkurrencen skulle være afklaret sidst på eftermiddagen - selv med engelsk tidsforskydelse i mente.

Banerne i morgen skulle være 9 km med 590 meter stigning for damerne, og 13 km med 875 meter stigning og 27 poster for herrerne. Terrænet skulle hedde Graythwaite Estate.

På lørdag løbes kvalifikation (Yewbarrow Tarn & High Dam)til søndagens kortdistancefinale (4.afd af WC) som går i et terræn ved navn Blakeholme……

Det danske hold bor på Hotel Vintage Cottage, Bowness on Windermere, sammen med de fleste øvrige nationer - MEN der er ingen telefon eller fax ……..
Landstræner Klavs Madsen kan træffes på GSM 2015 1569 og Chris Terkelsen på 4016-1705
Lørdag-søndag er jeg desværre ikke hjemme.

På internettet kan man søge på: http://www.n3sport.no/orienteering/index.htm (bemærk dobbelt-e i orienteering) og arrangørernes hjemmeside: http://www.charit4.org.uk/wc98/ hvor resultaterne og startlister ligger.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF