WOC 99 er nu overstået - og overlevet. Frustrationerne var store på mange måder derovre. Vi fik ikke den forventede IT-adgang, så hvad hjælper det, at hele DOF´s IT-elite, og undertegnede og Roald var der, når man ikke kunne formidle noget uden store vans

WOC 99 er nu overstået - og overlevet. Frustrationerne var store på mange måder derovre. Vi fik ikke den forventede IT-adgang, så hvad hjælper det, at hele DOF´s IT-elite, og undertegnede og Roald var der, når man ikke kunne formidle noget uden store vanskeligheder.

Roald fik da gudskelov lagt noget ud, men jeg håber, at I alle fandt vej til N3Sports "Live-dækning". Denne fandt vej gennem mobiltelefon fra Jørn Sundby hjem til N3Sport i Oslo. Og jeg skulle hilse og sige, at mobildækningen ikke var den bedst de første dage - først til kortdistancefinalen og stafetten var det brugbart. Og til stafetten var der ifølge rygterne dansk radiosports-Live-dækning med ekspertkommentarer fra selveste Chris Terkelsen, der ringede til KK´s mobiltelefon....Var det godt ?

Men WOC 99 er overstået ! Resultaterne skal fordøjes og IT-situationen skal overvejes grundigt inden næste konkurrence.

Jeg overvejer, at lægge mine "dagbogsnotater" på - men I slipper nok!

Men hurra - der er PWT igen på lørdag i Oslo. Live på NRK fra 17-18.00.

Allan, Carsten, Dorte og evt. Thomas løber.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF