O-løbere til NM-cross

| Administrator | Nyheder 2000

Søndagens NM i Cross i Bernstorfsparken har en del O-løbere til start. Se blot http://www.dk.orienteering.org/nyheder/vismedd.cgi?gb=&fn=data/20001108.150014 og http://www.dk.orienteering.org/nyheder/vismedd.cgi?gb=&fn=data/20001110.162620

Klaus Hansen, AGF er efterhånden blevet en halvkendt O-løber i OK Pan. Svenske Claes Nyberg, der for et par år siden blev henvist til andenpladsen af Carsten Jørgensen i EM-Cross, har ifølge den gamle landstræner betroet OPK, at han (Claes) vil begynde at løbe lidt O-løb for at blive bedre som atletik/cross-løber.

Herudover er løbet samtidig årets anden afdeling af Puma-Cup, og der er derfor stor dansk deltagelse. Disse (plus en del svenskere) kan dog ikke blive nordiske mestre, da det kun er de "akkrediterede" løbere, der "deltager" i det nordiske mesterskab.

Bl.a. deltager sidste weekends vinder af Jættemilen og adskillige andre hurtige danske herre- og dame-O-løbere.