I fortsættelse af min "nyhed" om Vroni & Janne har jeg i går fået følgende mail fra Christine Fogtmann, Farum OK, der bor i Schweitz:

I fortsættelse af min "nyhed" om Vroni & Janne har jeg i går fået følgende mail fra Christine Fogtmann, Farum OK, der bor i Schweitz:

"Hej Soren

Apropos hjemmesider for diverse Elitestjerner.

Hernede i Schweiz har indtil flere loebere deres egen hjemmeside, hvor diverse resultater, loebberetninger og tips og ideer bliver bragt videre. De har ogsaa det formaal at informere loebernes "fanklub" om alt hvad der nu bevaeger sig i deres loebskarriere. Ideen med Fanklubben er, at man kan stoette deres vej paa vej mod stjernerne mod at betale et beloeb paa omkring 250 kroner om aaret.

Simone Luder og Matthias Niggli har en saerdeles god side, hvor de udover en slags dagbog ogsaa giver gode raad inden vigtige loeb m.h.t. taerraen og loebsforberedelse: http://www.simattu.ch

Käthi Widlers hjemmeside bliver foert af hendes kaereste Urs Flühman (som jo ogsaa selv er lidt af en legende), hvor man faar de seneste nyheder fra VM o.s.v. paa http://kaethi.deimos.ch

Der ligger en del arbejde bagved, men ideen er ganske god!Hilsner fra Christine"

Takker !

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF