Artiklen om klubhjemmesider i det seneste nummer af O-posten har affødt flere reaktioner, først og fremmest fra webredaktører, der enten er skuffede over at lige præcis

Artiklen om klubhjemmesider i det seneste nummer af O-posten har affødt flere reaktioner, først og fremmest fra webredaktører, der enten er skuffede over at lige præcis deres hjemmeside ikke er mellem "de udvalgte" - eller fordi de ønsker at få en mere præcis kritik af deres website.

Som det fremgår af O-posten har redaktionens medlemmer overvåget et antal hjemmesider og derefter efter bedste evne hver især søgt at finde et par sider, som kunne fortjene et nærmere eftersyn.
Der foreligger derfor ikke nogen "hitliste" med alle klubhjemmesider, og det bliver ganske enkelt for omfattende hvis vi skal gå ind og lave en nøjere bedømmelse af alle 57 hjemmesider.

Vi planlægger til næste nummer en artikel med "Gode råd til webredaktører" eller "Hvad en klubhjemmeside bør indeholde".

Jeg modtager derfor gerne indlæg fra webredaktører og/eller andre interesserede, dels om den bedømmelse, redaktionen har foretaget, dels med gode råd og vink til andre.

Send indlæggene senest d. 24/7 til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF