Farum OK´s regerende 32-årige verdensmester Yvette Baker, som ellers har meldt fra landsholdsdeltagelse i år efter 16 års indsats på det engelske landshold, der blev kronet med guldet sidste år på kortdistancen i Skotland, har "ladet sig udtage" til EM, h

Farum OK´s regerende 32-årige verdensmester Yvette Baker, som ellers har meldt fra landsholdsdeltagelse i år efter 16 års indsats på det engelske landshold, der blev kronet med guldet sidste år på kortdistancen i Skotland, har "ladet sig udtage" til EM, hvor hun skulle løbe stafet. Og da hun nu alligevel skal afsted til Ukraine kunne hun jo lige så godt løbe alle løbene, og Yvette har derfor intensiveret træningen ifølge sædvanlig pålidelig kilde fra det nordsjællandske.

Måske har hun lært af sin landsholdskollega Steve Hale, der tog over til Japan for blot at løbe WC-stafetten og så rejse hjem igen. Det blev en lang rejse for ingenting. Efter et flot løb fra Steve (eller Stan som han kaldes) kunne han han i mål konstatere, at holdet var disket på en tidligere tur - såvidt jeg husker, var det Stan´s ligeså rutinerede kollega Stephen Palmer, der havde sprunget over en post - men det plejer de jo i Malung (Jimmi Birklin til WOC 97).

Nå men det bliver meget spændende at se, hvor godt Yvette klarer sig til EM i sit "comeback".

Yvette får formentlig 2 stafetholdkammerater fra Farum OK med til Ukraine. Dorte Dahl og mon ikke Iryna Kupriyanova skal løbe for det Ukrainske hold......(nu håber jeg ikke, at jeg har skrevet dit navn alt for forkert Iryna).

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF