På Nordic4´s hjemmeside http://hjem.get2net.dk/fif/nordic4/ kan man efter TioMila-resultatet læse, at i alt 3 danske hold har kvalificeret sig til finalen i dette års Nordic4, som løbes som en del af Jukola, der som bekendt løbes den 17-18. juni i Joensuu

På Nordic4´s hjemmeside http://hjem.get2net.dk/fif/nordic4/ kan man efter TioMila-resultatet læse, at i alt 3 danske hold har kvalificeret sig til finalen i dette års Nordic4, som løbes som en del af Jukola, der som bekendt løbes den 17-18. juni i Joensuu, Finland ( http://www.kalevanrasti.fi/jukola2000/indexEN.htm ).

Farum-Tisvilde OK´s herrer kvalificerede sig efter deres utroligt flotte 5.-plads i TioMila på en samlet 5.-plads i Nordic4, hvor Halden SK med 2 sejre besatte den samlede førsteplads.

OK Pan´s herrer, der inden TioMila besatte en samlet 2.-plads (delt med Halden), rykkede efter en 78.-plads i TioMila ned på en samlet 10.-plads.

Spring-Cup OK´s herrer blev efter deres 74.-plads til TioMila sammenlagt ikke mellem de 15 bedste hold, og kvalificerede sig dermed ikke til finalen.

Spring Cup OK´s damer blev sammenlagt nr.11 og kvalificerede sig dermed modsat deres herrer til Nordic4-finalen.

Farum-Tisvilde OK´s damer (førsteholdet) havde ligesom til Vårstafetten igen problemer med kontrollerne til TioMila og blev igen disket. Dermed kvalificerede dette ellers stærke hold sig ikke til Nordic4-finalen.

F-T´s herrer havde som bekendt også problemer med posterne til Vårstafetten, men deres andetholds løb dér gav alligevel finalekvalificering med de 2 5.-pladser til Spring Cup-stafetten og TioMila.

Udover de tre danske finalehold er der danskere i finalen for udenlandske hold. Chris T, HSK, Christian Nielsen, Pan-Kristianstad, Mikkel Lund, Nydalen, Patrick McCrail, Göteborg Majorna, Maria Høyer, Frederikstad SK og Yvonne Fjordside, Dävedalens AIK har deltaget på deres klubbers hold, der har kvalificeret sig til Nordic4-finalen (måske har jeg glemt nogen).

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF