Skip to main content

PWT 2002 programmet klar

| Administrator | Nyheder 2001

Trods svære økonomiske problemer ved slutningen af dette års Park World Tour er organisationen nu klar med et omfattende program for 2002. Man har valgt at lave to adskilte turneringer, hvoraf den ene afvikles i Europa, mens den anden bliver en asiatisk affære.
Den europæiske afdeling starter i Tjekkiet med en kvalifikationsrunde, hvor fem deltagere af hvert køn fra alle orienteringsnationer kan stille op. De 25 hurtigste mænd og kvinder får lov til straks efter at deltage i de to første løb den 11. og 12. maj.
Næste runde er placeret i forbindelse med verdens største stafet – Jokula i Finland – hvor løbet vil blive transmitteret live på finsk tv.
Også fjerde runde er strategisk placeret ved et stort løb, idet den er lagt på ”hviledagen” ved O-ringens femdagars i Sverige.
De sidste tre løb i den europæiske afdeling ligger i sydeuropa. Den 24. oktober i Mulhouse i Frankrig og den 26-27. oktober i de syditalienske byer Bari og Matera.

Den asiatiske afdeling er mindre detaljeret planlagt, men man lægger op til 4-5 løb med finale i Beijing, Kinas hovedstad. Løbene vil blive afviklet inden for en kort periode i november måned.