Skip to main content

Medalje til Danmark ved WMOC

| Administrator | Nyheder 2001

Fra Ole Husen ved WMOC i Litauen har jeg modtaget følgende beretning:

Fra Ole Husen ved WMOC i Litauen har jeg modtaget følgende beretning:

Palle Bay fik bronze i H 70!

I straalende sol og temperaturer op omkring de 30 grader blev finalerne loebet i et terrain der var endnu haardere end frygtet, og virkelig kraevende orienteringsteknisk.
Palle Bay, Koege OK, havde stabilt sikret sig plads i finalen for saa at slaa til. Med blot 7 sek. ned til 4. pladsen sikrede Palle en fornem 3. plads.
Der var ogsaa store forventninger til H 55, men her var Arne Groendahl ene om at holde fanen hoejt. Det blev til en flot 5. plads. Ogsaa H 50 havde et godt bud i Keld Johnsen som ogsaa gjorde det godt med en 7. plads. Endelig var Soes Munch Hansen taet paa top 10 med en 11. plads. Hun havde haft lidt problemer ude paa banen.
H 60 var igen ramt af uheld/fejl. I gaar var det Knud Soerensen der udspillede sin rolle ved at springe en post over. I dag var det saa Henning Nielsens tur. Han laa ellers til en topplacering, men hvad nytter det. I begge tilfaelde er det en post "paa straekket".
Alt ialt et flot resultat - selvom vi havde sat naesen ldt op efter den fantastiske start, men mange maatte sande, at dagens terrain kombineret med varmen var ganske haardt.