Direkte fra HKH Prinsesse Benedikte modtog Mikkel Lund sidste mandag Hydro Texacos Uddannelseslegat, der i år blev uddelt til 13 specielt udvalgte sportstalenter i alderen 16-21 år. Det var 27. gang legatet blev uddelt og er til brug for de unge sportsudø

Direkte fra HKH Prinsesse Benedikte modtog Mikkel Lund sidste mandag Hydro Texacos Uddannelseslegat, der i år blev uddelt til 13 specielt udvalgte sportstalenter i alderen 16-21 år. Det var 27. gang legatet blev uddelt og er til brug for de unge sportsudøveres fremtidige karriereudvikling.
Legatet er på 15.000 kr. og flere andre unge o-løbere har tidligere modtaget legatet.
"Vi vælger at støtte de unge mennesker meget tidligt i deres karriere. Her er midlerne nemlig typisk meget små og kravene store. Vi vil med legatet gerne give en påskønnelse og en håndsrækning til talenternes fremtidige karriere og udvikling via træningsophold eller studierejser," sagde Hydro Texacos administrerende direktør Karsten M. Olesen.
Fællesnævneren for de unge idrætsudøvere skulle være et stort talent, stor ildhu og flotte resultater.
Det er i hvert fald en karakteristik, der passer fint til Mikkel Lund, der sidst var med til at skaffe herrestafetholdet EM-bronze og en samlet 3. plads i årets World Cup.
Tillykke til Mikkel Lund.

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF