Dorte Dahl var igen urørlig hos damerne, da anden afdeling af Copenhagen City Cup onsdag aften blev løbet mellem de gamle volde i Østre Anlæg i det indre København. Hos herrerne måtte striben af danske topløbere lide den tort at se sig slået af svenske Jo

Dorte Dahl var igen urørlig hos damerne, da anden afdeling af Copenhagen City Cup onsdag aften blev løbet mellem de gamle volde i Østre Anlæg i det indre København. Hos herrerne måtte striben af danske topløbere lide den tort at se sig slået af svenske Johan Modig, der distancerede Mads Ingvardsen på andenpladsen med over et halvt minut. Carsten Jørgensen fik som ved premieren sidste onsdag en fjerdeplads og Thomas Jensen tog sig af trediepladsen.
Hos damerne var det de seks samme løbere som sidste onsdag, der fordelte placeringerne fra nummer to til syv. Bedst gik det denne gang Yvette Baker og Helene Hausner, der var henholdsvis 21 og 29 sekunder langsommere end Dorte Dahl.
Et af formålene med løbene har været at lokke nye løbere til og Chris Terkelsen, der er en af idemændene bag løbene, er tilfreds med fremmødet.
”Vi havde omkring 30 deltagere, som ikke var orienteringsløbere,” fortæller han. ”Det må da siges at være en lille succeshistorie - særligt i disse tider, hvor det er svært at rekruttere nye folk til sporten.”
Begge løbene har været begunstiget af strålende sensommersol og arrangørerne kunne allerede nu love deltagerne et tilsvarende arrangement næste år.

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF