I den kommende weekend er det Jokula-tid. Det betyder verdens største stafet orienteringsløb i den finske sommernat. Den offentliggjorte startliste viser 1207 tilmeldte herrehold med hver syv deltagere og 708 kvindehold med hver fire deltagere. Blandt del

I den kommende weekend er det Jokula-tid. Det betyder verdens største stafet orienteringsløb i den finske sommernat. Den offentliggjorte startliste viser 1207 tilmeldte herrehold med hver syv deltagere og 708 kvindehold med hver fire deltagere. Blandt deltagerne er mange danske løbere på udenlandske hold, men også flere danske klubhold. Ballerup OK, OK Pan og Spring Cup OK har hver et herrehold med, mens Farum-Tisvilde har to herrehold og det eneste danske kvindeklubhold.
Det syner imidlertid ikke af så meget i forhold til Helsingin Suunistajat, der har tilmeldt 17 herrehold og 14 damehold. Foruden hundredevis af større og mindre orienteringsklubber optræder der også mere ukendte hold som fx UM United, Team Lost Sisters, Jämsäs Picnic Brothers og XYZ, der både har et herre- og et kvindehold. En række finske firmaer stiller også op. Blandt de noget slørede finske firmanavne genkendes bl.a. Helsingin Taxi Team og tre hold fra en lokal telefonfabrik: Nokia JKL, Nokia Networks og Nokia Recearch Center. Til gengæld er det ikke klart, om H20-klubi repræsenterer en tøjmærke eller en afholdsforening.

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF