Copenhagen City Cup

| Administrator | Nyheder 2002

Park o-løb er udmærket - skabt til? - at promovere orienteringssporten. Så det er vel naturligt at en flok erfarne o-løbere har sat sig for at lave 2 sådanne løb i Københavns centrum, nærmere bestemt i Fælledparken og Østre Anlæg, hvor man kan vise sporten frem for flest danskere på en gang.

Forbillederne er Park World Tour med korte baner og masser af show samt Stockholm City Cup, som hvert år i maj samler 700-900 løbere til hygge, sjov og intensiv orientering inde i byen.En af arrangørerne er Chris Terkelsen, der skriver:"Copenhagen City Cup markedsfører sig specielt overfor folk, som aldrig har løbet orienteringsløb. Vi vil gøre en særlig indsats for at gøre en sport, som normalt gemmer sig i skoven, tilgængelig for andre interesserede. Derfor er tilmelding og deltagelse gjort så enkel og
letforståelig som muligt. Og derfor vil Copenhagen City Cups dygtige og erfarne folk i forbindelse med løbet være behjælpelige med alt fra
tilmelding til at tyde symboler og farver på kortet. Dette er løbet, hvor du skal tage din nabo, kollega eller fætter med til o-løb. Vi
lover, at det bliver sjovt!

Stævnepladsen er centralt beliggende og start og mål er naturligvis på stævnepladsen. Banen er bare 3,3 km og hele arrangementet vil være afviklet i løbet af 1-2 timer, således at man ikke skal bruge hele aftenen på at tage til o-løb.

Tilmelding vil foregå via internettet. Den enkelte løbere kan helt frem til selve løbsdagen let og ubesværet gå ind på Copenhagen City Cups hjemmeside og tilmelde sig. Og så kan man ovenikøbet selv vælge hvornår man vil starte."