Signe Søes imponerede - vandt sølv ved VM

| Administrator | Nyheder 2003

I VM-finalen i kortdistanse, som netop er afsluttet, er der igen en dansk junior blandt medaljetagerne. Signe Søes viste verdensklasse, havde et fornemt løb og var kun 10 sekunder fra guldet.

Ikke siden 1995 har en dansk junior vundet medaljer. I dag i Polva, Estland tog Signe Søes sølv.

Det blev en utroligt spændende formiddag set med danske øjne. Signe Søes startede midt i feltet og havde gode radiotider undervejs og kom flot i mål. Derefter fulgte en nervøs times venten til de sidste var i mål. Men Signes tid holdt. De senere startende konkurrenter bommede sig bort. Mange løbere havde problemer midt på banen og ved næstsidsteposten. Her klarede Signe skærene med overblik.
De øvrige danske piger startede meget godt, men klarede ikke de vanskelige passager som Signe.

58. Karina B. Knudsen, 37.39

Hos drengene blev det også til en fornem placering, idet Christian Christensen blev nr. 14.
Ligesom hos pigerne blev der bommet en del midt på banen og i afslutningen. Det ramte de to øvrige danskere i A-finalen, Mikkel Mørch og Rasmus Søes.