Konkurrenceudvalget har på sit møde den 2. december 2002 besluttet at flytte FM-sprint fra fredag før SM/JFM til om formiddagen før DM-nat.

Konkurrenceudvalget har på sit møde den 2. december 2002 besluttet at flytte FM-sprint fra fredag før SM/JFM til om formiddagen før DM-nat.

For 2003 betyder det, at FM-sprint flyttes fra den 11. april 2003 til lørdag den 11. oktober 2003 om formiddagen før DM-nat.

Baggrunden for ændringen er det igangværende arbejde med reglementet for FM-sprint, der betyder, at der skal afvikles kvalifikationsløb efterfulgt af A og B finaler. Da der skal være en pause mellem de to løb, der også sikrer en rimelig pause for de sidst startende løbere i kvalifikationen, vil det ikke være muligt at afvikle FM-sprint inden det bliver for mørkt på en fredag, heller ikke selvom det ligger 14 dage senere. Det vil være tilsvarende mørkt i august/september i de efterfølgende år, hvor JFM ligger.

Konkurrenceudvalget har vurderet forskellige alternative datoer og afviklingsformer og har valgt den mindst dårlige løsning, og formiddagen før DM-nat er bl.a. valgt for ikke at udvide antallet af konkurrenceweekends i erkendelse af, at FM-sprint ikke kan stå alene.

Forslaget skal endeligt vedtages af Hovedbestyrelsen.

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD