På HB-mødet blev det besluttet at ansætte Preben Schmidt som generalsekretær for DOF

DOF har i dag udsendt denne pressemeddelelse.

”Dansk Orienterings-Forbund styrker organisationen.

Dansk Orienterings-Forbund under Danmarks Idræts-Forbund har med virkning fra 1. januar 2005 ansat Preben Schmidt (54), Esbjerg, som generalsekretær.
Ansættelsen sker i en nyoprettet stilling med henblik på at styrke forbundet forud for den største satsning siden WM1974. Dansk Orienterings-Forbund står i 2006 som arrangør af verdensmesterskaberne i orienteringsløb med Århus som stævnecenter, og har i denne sammenhæng lavet en målrettet elitesatsning over 6 år i tæt samarbejde med Team Danmark.
Preben Schmidt, der er uddannet jurist og tidligere advokat, har i nogle år været breddekonsulent i forbundet. Ansættelsen sker primært for at styrke organisationen, men også med henblik på en parallel breddesatsning, der skal skaffe forbundet en medlemsfremgang på 25 % over de kommende tre år.
Dansk Orienterings-Forbund har sekretariat i Team Danmarks Elitecenter i Farum. Til at varetage de daglige regnskabsmæssige og administrative funktioner har forbundet samtidig ansat Bjarne S. Nielsen. Preben Schmidt bliver boende i Esbjerg.


Uddybende forklaringer kommer i orienteringsløb.dk nr. 6, og følges op her på hjemmesiden, hvor også HB’s beslutninger om budget 2005 og udviklingsgruppens anbefalinger vil blive behandlet.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF