På lørdag mødes TKC-trænere og styregruppemedlemmer i Jelling til det årlige fællesmøde.I år er der udover en evaluering af den egentlige TKC-virksomhed også en evaluering af Wild Card systemet samt en præsentation af det nye talentudviklingsprojekt.

Alle TKC'er har skullet gennemføre en evaluering af deres virksomhed. Træneren har skullet vurdere virksomheden, ligesom styregruppen og løberen. Ikke mindst vigtig og interessant er det, hvad løberne siger til det tilbud de får gennem TKC'et.

Naturligvis er der ting der kan og skal gøres bedre, men der er faktisk rigtig mange gode tilbagemeldinger fra løberne.

Her er klip fra, hvad løbere har meldt tilbage under "Vigtigste roser" til en af TKC'erne:

"Tekniske træninger. Test og støttetræning. Jeg fik så gode følelser og mange gode træeninger. I Estland har vi ikke sådan Talent Kraft Center. Ros til Danmark! Det er fedt, at der er nogle gode tekniske træninger hver uge og nogle engagerede trænere. Jeg synes faktisk TKC’et er super!!!Også at man kan komme til trænerne hvis der er noget.Den ugentlige teknik-træning. Det høje antal træninger, som på forunderligste vis formår at udfordre gang på gang. God træner, mange træninger, mange o- tekniske træninger. Vi løber i mange gode skove, der er mange andre løbere og det hjælper da man kan løbe mod hinanden".

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF