Et bredt sammensat panel, har i 2004 givet konstruktiv kritik af 4 DM-stævner.

DM sæson 2004 er slut.
Et bedømmerpanel organiseret af Kent Lodberg, dommer og organisator af årets banelæggerkonkurrence, har ved 4 stævner givet point for arrangørenes løsning af opgave.
Bedømmelserne er selvfølgelig sendt direkte til arrangørerne og derefter løbende blevet offentliggjort på DOF's hjemmeside med indgang via venstre spalte -> Evaluering af DM-stævner.

"Projektet er nu afsluttet og en samlet kommentar, fra Kent Lodberg bringes nu på www.orienteringsløb.dk, idet jeg gerne som redaktør vil have en debat i bladet om ideen og erfaringerne." fortæller Redaktør Lars Rask Vendelbjerg, der samtidig oplyser at deadline er den 28. november 2004.

"Jeg håber vi kan få synspunkter, på såvel metoden, som ideen med en kvalitetsbedømmelse, fortsætter han", og slutter: "Som DM arrangøre må man acceptere at der sættes fokus på stævnet, men samtidig sikres at det sker på en fair og åben måde, så vi alle kan lære af erfaringerne"

Redaktøren gør samtidig opmærksom på at vindervejvalgene, fra DM-klassisk i Rønhøj/Oudrup, der ikke kunne tydes i bladet på grund af tekniske problemer, ligger tilgængeligt samme sted.

http://ks-olob.oban.pf-c.dk/2004dmevaluering.html

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF