De 3 VM-testløb efterlod et noget broget billede, præget af varierende indsatser, skadede og udgåede løbere. Enkelte løbere markerede sig dog med stabilt gode præstationer over alle 3 konkurrencer. Det var derfor givet at Carsten Jørgensen, Allan Mogensen

De 3 VM-testløb efterlod et noget broget billede, præget af varierende indsatser, skadede og udgåede løbere. Enkelte løbere markerede sig dog med stabilt gode præstationer over alle 3 konkurrencer. Det var derfor givet at Carsten Jørgensen, Allan Mogensen, Troels Nielsen og Yvonne Fjordside skulle indgå i VM-truppen. For de resterende pladsers vedkommende var situationen mere kompliceret. Efter moden overvejelse er landstræneren og dametræneren nået frem til følgende VM-hold.

Damer:
Yvonne Fjordside
Signe Søes
Anne Konring Olesen
Dameholdet vil muligvis blive udvidet med yderligere én løber.

Herrer:
Carsten Jørgensen, (Lang, Mellem, Stafet)
Allan Mogensen, (Lang, Stafet)
Troels Nielsen, (Lang, Mellem)
Chris Terkelsen, (Mellem, Stafet, + evt. sprint)
Mikkel Lund, (Sprint)
Christian Nielsen, (Sprint)
Reserve: Nicolai Nielsen

Det danske VM-hold udgøres således af meget rutinerede kræfter. Erfaring og rutine i nordisk terræn viste sig udslagsgivende ved testløbene og vil også blive det ved VM. Chris Terkelsen døjer for tiden med en fodskade men forventes klar til VM.
Alle VM-løberne (Nicolai inkl.) er ligeledes udtaget til den sidste forberedende VM-træningslejr i slutningen af august.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF