I morgen står der sprint på programmet. Med de gældende regler betyder det, at løberne på samme dag skal igennem to løb, kvalifikationen om formiddagen og finale om aftenen.

I morgen står der sprint på programmet. Med de gældende regler betyder det, at løberne på samme dag skal igennem to løb, kvalifikationen om formiddagen og finale om aftenen.
Herrernes kvalifikation starter kl. 9.30 og sidste herreløber starter kl. 10.15.
Kl.10.25 starter første dame og sidste dame "går i byen" kl. 10.58
Vindertider forventes at være 14 minutter, så det betyder, at omkring 11.15 er det afgjort hvilke 17 løbere fra hver af de tre heat, der får lov at starte i eftermiddagens A-finaler og være med i kampen om det næste sæt EM-medaljer.
I dag var Carsten og Chris tæt på medaljer. I morgen har vi også løbere, der har kapacitet til at være med i kampen om både medalje og podiepladser. Således har både Dorte og Carsten været med til den type løb siden distancen så dagens lys i PWT-regi tilbage i slutningen af 90'erne, men de yngre løbere har også vist, at de kan gøre sig på distancen. Det gælder Rene Rokkjær, Mikkel Lund, Christian Nielsen, Anne Konring Olesen og endelig den danske mester og deltager i dette års PWT, Claus Bloch. Claus Bloch er i øvrigt i morgen dagens danske debutant i A-landsholdssamenhæng.

Herrerfinalen starter kl. 18.00, mens damefinalen starter kl. 18.51.

De danske løberes starttider i kvalifikationsløbet:
Herrer:
9.37 Nikolaj Nielsen
9.41 Rene Rokkjær
9.49 Carsten Jørgensen
9.50 Christian Nielsen
10.08 Claus Bloch
Mikkel Lund 10.15

Damer:
10.35 Helene Hausner
10.36 Signe Søes
10.39 Yvonne Fjordside
10.49 Anne Konring Olesen
10.50 Dorte Dahl

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF