St. Bededagsferien byder igen i år på korttræf og Kredsungdomsmatchen KUM.

Mens forårets række af store o-stævner er ved at være afsluttet, så roen kan sænke sig over skoven i yngletiden, er det blevet tid til den årlige Kredsungdomsmatch, KUM og kortudvalgets Korttræf.

Busserne fra Nord og Sydkredsen er i skrivende stund på vej fra opsamlingssted til opsamlingssted i Jylland og på Fyn, mens de garve korttegnere tager turen den modsatte vej med retning imod Himmelbjergegnens Idræts- og Naturefterskole i Ry.
KUM afvikles over to dage, med Søllerød som arrangør. Der er i dag individuel match på nytegnet kort i Jægersborg Hegn. Første start går kl. 14.00. KUM er mere end en hård kappestrid. Det er samvær og højdepunkt for årets træningsflid for de udtagne. Her ser vi stjernerne i svøb.
I aften er det fest og i morgen rundes af med stafet i Folehave Skov. - Se flere oplysninger på den særlige KUM-side her.

Korttegnerne skal i skovene tæt på Knøsen, prøve at få den nye kortkonsulentordning på benene. Det nye kortreglement stiller andre krav, som skal defineres og drøftes. Mere specifikt skal der i skoven kikkes nærmere på muligheder og begrænsninger i fotogrammetri
Se kursusbeskrivelsen her.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF