Just hjemvendt fra samling i Ronneby i weekenden har juniorlandstræner Mads Ingvardsen udtaget Wild card løbere til TD/DOF Mobilcenter i Påsken.

Mads Ingvardsen har udtaget følgende til juniorelitesamling i Påsken 2004.
Herrer:
Chr. Bobach, Silkeborg OK
Harald Hermandrud,
Rasmus Djuurhus, FIF
Damer:
Sofie Sørensen, Roskilde OK
Anne-Louise Gadsbølle, Esbjerg OK
Line Søderlund, Farum OK.

Udtagelsen er - som Mads udtrykker det - primært baseret på fremtidigt potentiale og baseret på grundfilosofien bag Wild-Card systemet:
"Vi bedriver primært JWOC fokus i junioreliten, hvor niveauet på de enkelte løbere er en potentiel TOP 25 placering på JWOC, og holdets samlede kapacitet går mod en TOP 6 i "Nations Cup" - for Wild-Card løberne er der fokus på talent udvikling, fremtidig kapacitet".

Juniorlandstræneren giver udtryk for, at der generelt er en meget positiv udvikling i dansk juniororientering - mange har kapacitet til at udvikle sig til rigtig gode løbere og med det fremragende TKC arbejde, der bliver lagt af trænerne i de enkelte regioner, så er vejen skabt for en endnu bredere talentudvikling, og deraf forhåbentlig endnu flere gode resultater ved JWOC.

Spørgsmål til udtagelsen rettes til Mads Ingvardsen, 33220079/28436353, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Resultater fra juniorelitens deltagelse i Ronneby OKs konkurencer i forbindelse med weekendes samling ses på www.okorion.com og www.rok.nuDOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF