Teknisk Udvalg var klar i november, men HB nåede ikke at behandle de mange ændringer før i januar. Nu er tingene næsten på plads....

I følge lovens § 9.11.f påhviler det hovedsbestryelsen af fastætte et "Reglement for Orienteringsstævner".
Det er over årene vokset til en omfattende sag, med et hav af forkortelser og sondringer. Hvert 2. år tager Teknisk udvalg en tur igennem reglerne og foreslår sammen med klubber, kredse og udvalg de nye bestemmelser.

Arbejdet er nu - næsten - færdigt for denne omgang.

Der mangler stadig et hængeparti vedrørende ikke-danske statsborgeres startret til DM. Der vil her komme et nyt forslag, som vil blive sendt til høring i klubber, kredse og udvalg her i foråret. Det er planen, at det kan vedtages i HB og træde i kraft pr. 1. juli 2004, så det har virkning for den store DM-sæson i efteråret.

"Reglement - Løb & Stævner" er nu lagt i nyt design under Love, regler og vedtagelser.

"Reglement - Reklame & Sponsor" og "Reglement - World Ranking Event" har fået sin indgang direkte fra oversigten.

Tillæg til reglementet er lagt på plads i reglement så de nu står, sammen med den relevante bestemmelse, der giver hjemmel til disse særlige regler.

Endelig er "Reglement for Stafetligaen" og "Reglement for Ranglisten" lagt ind under det punkti løbsreglementet, hvor de hører hjemme.

Kik dig lidt omkring - og give os et tip, hvis der er noget du ikke forstår, eller noget der ikke fungere. Du kan starte med at kontakt en af de skriftkloge - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .
Afsnittet om DM'er kommer snarest - Det samme gælder Tillæg 3 om skovaftaler.DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF