Med virkning fra i går den 1. marts 2004 er det slut med TAX FREE orientering. Læs


Med virkning fra den 1. marts 2004 er alle løb, der hæver sig over det ugentlige træningsløb omfattet af en løbsafgift på 10,- kr.
For løb med national eller international profil skal der betales en forhøjet løbsafgift på kr. 25 og kr. 18,- alt efter deltagernes alder.

Læs de nøjagtige regler under Love regler og vedtagelser her.

Du kan også komme direkte ind på den relevante underside ved at trykke her.
Da der er en række særlige overgangsregler, bør du også kikke ind på den særlige underside herom.

Tvivlspørgsmål om løbsafgifter skal rettes til Økonomiudvalget, der står som administrator. Det bedste er at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Det er ham til venstre.

Det fremgår af de nye regler, at løb, der er optaget på terminslisten eller DOF's løbskalender på hjemmesiden, er omfattet af de nye løbsafgifter.
Da der findes være løb, der utvivlsomt hæver sig over det ugentlige træningsløb, og som derfor er afgiftspligtige, men som man af hensyn til særlige skovaftaler ikke ønsker optaget på en af eller begge de nævnte lister, skal vi herved opfordre til at man straks retter henvendelse til Konkurrenceudvalget, så vi undgår utilsigtede virkninger af de nye regler. Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. herom.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF