Så skete det endelig. Efter lang tids tilløb og mange forsøg er der kommet et nyt udseende på DOFs hjemmeside.

Siden sin start for 10 år siden har hjemmesiden kun haft to forskellige udseende. Først var det primitivt med grøn baggrund. Den blev senere udskiftet med den kendte hvid/røde, som har præget hjemmesiden siden omkring 1997. Efter 8 år har det udseende udlevet sin tid!
Godt og vel endda, for allerede for 3-4 år siden var det klart, at det var ved at være umoderne. Da gjordes nogle forsøg på at modernisere udtrykket, men andre opgaver af mere presserende art har hele tiden skubbet arbejdet i baggrunden. Så det er blevet til en 2-3 tilløb og i sidste omgang lykkedes det så - lige i tid til 10 års jubilæet for hjemmesiden.

Jeg håber, at det falder i god jord.

Indholdsmæssigt er der ikke de store ændringer, men email-listen til o-løbere er fjernet som adviseret i en tidligere nyhed. Gennem de seneste par måneder har det været nødvendigt at holde både den nye og gamle hjemmeside opdateret. Det betyder, at nogle rettelser kan være smuttet i den nye.

Endelig kan DOF føje (endnu) et domæne til bunken: do-f.dk. Hjemmesiden kan nu findes under www.do-f.dk. Det er tanken over de næste par måneder at samle alle forbundssider under dette domæne - omend ikke nødvendigvist fysisk på den samme server. Samtidig vil designet blive strammet op på disse, så forbundsrelaterede sider fremtræder mere eller mindre ens. Men der er mange sider, så det kommer nok til at tage noget tid.

http://www.do-f.dk

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF